Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να έχετε την βέλτιστη δυνατή φυλλομέτρηση.
Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερες πληροφορίες.

Return Policy

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν ή όλα τα προϊόντα μιας παραγγελίας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε αλλά ισχύουν οι παρακάτω κανόνες:

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν ή μια ολόκληρη παραγγελία σας, θα πρέπει:

 

  1. Να συμπληρώσετε και να μας στείλετε την ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε εδώ, προκειμένου να ζητήσετε (αρχικά) Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής.
  2. Οφείλετε να έχετε στην κατοχή σας το παραστατικό αγοράς (Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο) το οποίο αποδεικνύει την συναλλαγή.
  3. Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην άρτια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία τους.

Τρόποι επιστροφής των προϊόντων

  • Αποστολή από τον χώρο σας

Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα που θα βρείτε εδώ. Συσκευάζετε τα προϊόντα στο κουτί στο οποίο τα παραλάβατε μαζί με το παραστατικό αγοράς και περιμένετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα ειδοποιήσουμε την μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε να παραλάβει το δέμα από το χώρο σας με δική μας χρέωση.

 

Επιστροφή χρημάτων

Μετά την επιστροφή των προϊόντων θα αποζημιωθείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών σε όλο το ποσό συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής της αρχικής παραγγελίας, εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης διαφορετικός από αυτόν που προσφέρουμε εμείς. Εξαίρεση αποτελεί η επιστροφή μεμονωμένου προϊόντος, μέρους μεγαλύτερης παραγγελίας, στην οποία πιστώνεται μόνο η αξία του προϊόντος. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής με αυτό της αρχικής συναλλαγής. Σε περίπτωση που προτείνετε διαφορετικό μέσο επιστροφής χρημάτων από αυτό που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, θα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα, τα οποία θα αφαιρούνται από το προς επιστροφή ποσό. Ειδικά στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, επομένως η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε κατόπιν συνεννόησης.

 

Σημείωση:

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στα παρακάτω είδη:

  • προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα και προϊόντα ψυγείου. (Όλα τα προϊόντα βρεφικού γάλακτος δεν επιστρέφονται).
  • σφραγισμένα προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
  • προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων και
  • προϊόντα τα οποία μετά την παράδοση, λόγω τη φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.