Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να έχετε την βέλτιστη δυνατή φυλλομέτρηση.
Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. Περισσότερες πληροφορίες.

Shipping methods

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους:


Α. Παραλαβή από το κατάστημα.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας Online για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές μας ή/και για να εξαργυρώσετε ένα εκπτωτικό κουπόνι και να την παραλάβετε αργότερα από το κατάστημά μας.

 

Β. Αποστολή με Courier.

Τα προϊόντα που παραγγέλνετε από το «www.PharmacyEvZoi.gr», μπορούν να σταλούν και μέσω ACS Courier στην πόρτα σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν στέλνουμε προϊόντα στην Κύπρο και εκτός Ελλάδας.

 

Έξοδα Αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, στις οποίες το «www.PharmacyEvZoi.gr», προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.

 

Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής τα έξοδα αποστολής και διαχείρισης της αντικαταβολής βαρύνουν τον καταναλωτή/αγοραστή και εξοφλούνται στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση του προϊόντος εφόσον η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, ή με χρέωση της πιστωτικής κάρτας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, εφόσον η πληρωμή γίνεται με χρέωση πιστωτική κάρτας.

 

Παρακάτω ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας με τις χρεώσεις των μεταφορικών:

 

·         Αποστολή εντός Χαλκίδας = 1,80€+ΦΠΑ24% = 2,23€

·         Χερσαίοι προορισμοί = 2,10€+ΦΠΑ24% = 2,60€

·         Νησιώτικοι προορισμοί = 2,20€+ΦΠΑ24% = 2,73€

·         Εντός περιφέρειας = 2,00€+ΦΠΑ24% = 2,48€

·         Παράδοση το Σάββατο = 1,70€+ΦΠΑ24% = 2,11€ (επιπλέον)

·         Πληρωμή με Αντικαταβολή = 2,00€+ΦΠΑ24% = 2,48€ (επιπλέον)

 

Επισημαίνεται ότι για αγορές άνω των 39€ ο καταναλωτής/αγοραστής δεν θα βαρύνεται με έξοδα αποστολής. Το «www.PharmacyEvZoi.gr», διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του παραπάνω ελάχιστου ποσού και των όρων για τη δωρεάν αποστολή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μεταφορικά έξοδα της παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: 2221085705.